Слушам рап музиката

rapmuisic3Произходът на песен на рап музиката от културата и принципите на Африканския континент. Не се признават, както се нарича той, или тя, все пак говорим за човек, който се подготвя в града на различни истории, ритъм на барабани, или ръцете. Той разказа за историята го лица, откъде дойде този народ, което той е направил, че го е направил друг човек. Децата се събраха около и и слушах този човек, и той им каза, че е на мода, публикувани удоволствие, както и най-актуална информация, а също така преподава история. Такива принципи, като “товар” и “Гриот” задание за проектиране на разговорен пеене, че в Нигерия и Гамбия са били използвани за wykpiwania ръководители, както и млади двойки, или да се използва в стандартните словесни схватки по obrażaniu както и ośmieszaniu на противника. Днес има писатели, като пътуват от един град в друг. Тяхното задължение е мислил рэперы.

Гласът на черна областта на

стана чудесен начин да изразя своите усещания и за обществото, но и начин на живот. Разрешаване на черен мъж, непокорни младежи представа за собствената си гледна точка към много важни проблеми. Покажи tłumionego от поколения гняв и разочарование. Той се оказа много мощен, а също така опасен инструмент възражения. Трудности-това е нещо, в което трябваше да просвети себе си огромна компонент рап-изпълнители.

rapmuisic2Повечето от тях са били представители, трябва да се – недостатъци на негрите, живеещи в гетата на САЩ. Клас се определя, на първо място, липсата на втора ръка, ниски цели, професионални и учебни. Придружаваше обратно, обикновено много рано и също така един да бъде майка, злоупотребата с наркотични вещества, както и високото ниво на престъпност. Основите на рап музиката, за да сте сигурни, че младите хора, които са в дома си, колеж, както и всичко останало, което е на улицата. Повечето стандарти на този стил идва от улични банди, които бързо създаване, wchłaniały директно в класацията се увеличава броят на черни братя и сестри. Банда в началото на седемдесетте години, не posługiwały физическо насилие в същата степен, както е днес.

Като правило, само на първото

rapmuisicТова, че Полша купи втори диапазон от песни хип-хоп, както и нито една субкултурата не е от днес такова забележително въздействие върху обществото на основните политически сили. По-долу е ръководство за всеки, който не вярва, че това е великолепна техника се пренебрегва такъв важен феномен.

И също така той не може да ви даде концепции за такива програми “велосипед Блэз”, попита как добре дошли”– rymował, смъмри всички развълнуван усещания, рапърът икономическа ситуация с вълненията. Този епизод предпочели една телевизионна програма, отдавна изпадна в памет на хип. “Велосипед Блейз” е златна мина на младежка мрежа в началото на века.

Ако през 2001 година. Полски рап се превръща в мода, телевизионна група посети рэперы Эльдо, клип и също активист на. От една страна на широката общественост rozsiedli , както днес бихме ги нарекли; след втората тазобедрените . Програмата в цялата страна и терминал за установяване на връзка, е толкова важно това, че млади рап-изпълнители, организатори, както и grafficiarze организатор на варшавската студио на ул Woronicza от цялата Полша (независимо дали хип-хоп в Полша-това е култура? Ако не беше на обществото, не jechałbym тук от Шчечин, за да ви информира точно как ужасно се чувствам 12-годишна възраст). Този разговор е създаден години przewijała в много pen все по-силно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *