Кратка история на нашата музикална група.

Кратка история на нашата музикална група.

Група prvýkrát vystúpila в Словакия за честванията на Topfest през 2009 година. В крайна сметка 9. Юни 2015 г., в bratislavskej тенис център Эйгон Národného сектор, а също и държат целия хотел rezervovať poschodie на nábreží Dunaja. Оформление изисквания група от болка, обаче е много скромен, както и рисуване на raňajok, вечеря и добър обяд се изисква много 150 uterákov, която също е назначена farbách и zvláštnu požiadavku на две бутилки детско oleja.

Освен това групата лимпват Бизкит трябва

Освен това групата лимпват Бизкит трябваРазрешаване на SA, въпреки това, бъдещето е тук за ich мелодия за сини очи.

Настройте се, че всъщност са участвали в безброй ľudí в света. Пълна промяна štýlu, които направихме нова fanúšikov, а също така предложи hrávajú радио, след като на света в този ден. Málokto въпреки това, пиш, че autorom, че следите са държва и властта на групата, че respektíve устойчивост на партията групата на Пийт Towshend. Мелодия, за сини очи SA objavila на албум, в което е предвидено в 1971 г., структурата на ôsma AKO от deviatich.

Лимпват Бизкит, въпреки това, да го поправим наистина skvelú работа и песен за сини очи на vigilantes ich перфектно. Skladb от лимпват Бизкит бола súčasťou саундтрак към филма Готик с Хали Бери.

  • Ние с нетърпение очакваме да лимпват Бизкит в Словакия? По-долу можете да намерите полети!
  • Духа лимпват Бизкит продължило твърди в продължение на двадесет години, заяви певицата Фред Дърст

В рок-събитие за хората, като концерти в петък вечер американска група. Преди програмата реагираха на новината няколко запитвания вокалист на Фред Дърст, който разказа за двадцатилетней годишнина от сватбата група, спомени за изпълнения в Чехия, а също и нов албум.

Работа в новата платка?

Ние сме в процес на търсене на най-новата форма на албума. Аз се опитвам на различни видове пеене, много различни дизайни за всяка от песните. Аз се опитвам различни варианти за отделни песни, докато аз всъщност мисля и чувствам, че това е вярно. И ако има такива, разбира се, ще, ние със сигурност ще го освободи. Музика имаме всъщност видеото много. Дори и вокали, но искам да се уверите, че аз наистина се чувствам страхотно.

Вие внесено тази година?

Вие внесено тази година?Да, това е планът. Ние бихме искали да го освободи през тази година, тъй като ние имаме двадесет-годишен юбилей и това е, без съмнение, ще бъде специален за нас. Това е нашата цел.

С групата отпразнува двадесет години. Че са запазили сте толкова време заедно? Това е загадка, но духът лимпват Бизкит продължи силно продължение на двадесет години. И духът ни държи заедно. В хода на своята кариера, се появиха подробности, които искате, за да започне солова професията. Били ли сте някога мислили по-рано за това?

Тези думи никога не слушаше. Лимпват Бизкит аз построява от нулата, имам нужда, тъй като никога не получават, за да ги види, да се отвърне от вас. За мен това е нещо свещено. Има, разбира се, винаги ще принадлежи на мен, каквото и да съм правил, независимо дали това е маршрута, да свири, или странични задачи.

В продължение На десетилетия, два неуспешни записи, в съответствие приезды и отъезды китарист Уес Borlanda и де факто зимен сън група ние предишния ню-метъл символи лимпват Бизкит връщане (макар и година по-късно, отколкото беше обявено), с невероятно свеж и забавен запис на албума “Златната кобра”, които отново се връщат в игра.

Дами и господа, точно така – лимпват Бизкит са се върнали с нова сила и всичко, което е защо техните фенове се радват. Разбира се, в действителност се премества, а също и мъжките са малко по-големи, обаче тази енергия е все още там.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *